Passa al contingut principal

psicomotricitat

CURS 2013-14

3r trimestre:

P3: 2n trimestre:

P3:
P4:
P5:
desembre:  
Sessions representant diferents escenes dels pastorets.  
S'ha fet als 3 cursos en l'última sessió de psicomotricitat del 1r trimestre:


P3: novembre

En aquest vídeo podreu veure com els nens/es han tingut cura d'una nina.  

P4: novembre

Vàrem dedicar una part de la sessió fent diferents exercicis amb globus:


P3: octubre

En aquesta sessió, un exercici consistia en buscar què podien fer amb diferent material d'ús quotidià i una altra activitat era que en parelles un estirava al company assegut o estirat sobre una roba i havien de trobar la manera de que no costés tant.CURS 2012-13


juny:Per acabar el curs, trobareu una mostra de diferents activitats que s'han fet a l'exterior aprofitant els dies de bon temps:

P3:P4P5abril:

la setmana abans de Sant Jordi, a l'hora de psicomotricitat, els nens de les classes de P3, P4 i P5 van representar la llegenda de Sant Jordi.  Primer es va fer un sorteig per repartir els personatges i després de fer la representació una vegada cadascú va fer el paper que va voler.
Podreu veure fotos de cada grup:
P4: 1 de març

En aquest vídeo podreu veure alguna de les activitats que hem fet al gimnàs.  No hi són totes perquè no sempre va bé de fer fotos però si que n'hi ha una mostra.

P3: febrer

Per complementar el treball del COS que hem començat a la classe, també a l'hora de psicomotricitat hem fet les activitats fixant-nos molt amb els peus ja que és la 1a part del cos que hem treballat.
P5: febrer

us presentem una sessió de psicomotricitat amb diferents exercicis.  Es va acabar amb el relaxament estirats al terra mentre escoltàvem música.P5: desembre / gener

En una de les sessions del desembre, per parelles es varen dibuixar la silueta del cos estirant-se sobre un paper.  Les vàrem guardar i aquest gener les han acabat dibuixant-se el seu cos nu.  Com podreu veure s'hi han ben esplaiat i no cal dir que s'ho han passat prou bé. ELS PASTORETS

 Aquesta setmana no hem pogut utilitzar el gimnàs però hem anat a l'aula d'experimentació que també hi tenim un espai prou gran.
Els he donat una targeta, a l'atzar, on hi ha el nom d'un personatge i un cop han sabut qui els ha tocat hem buscat la roba per caracteritzar-se.
Després de fer tota la història, ells han pogut triat el personatge, hem buscat roba i complements i s'ha tornat a fer la representació.
Ara podreu veure fotos de les diferents sessions:  
 P5 - octubre: els lleons han fet una sessió de psicomotricitat caracteritzats d'indis; han utilitzat diferent material del gimnàs i han representat com viu una tribu d'indis.

 


P4 - octubre: aquí podreu veure diferents activitats que fem al gimnàs; n'hi ha de lliures i de dirigides.
P3 - octubre: podreu visualitzar un video fet amb fotos del primer dia que vàrem fer psicomotricitat.


P2- octubre: Us volem presentar un vídeo amb el que vam fer el primer dia de psicomotricitat, veureu que vam conèixer alguns dels materials que farem servir al llarg del curs.

P1- octubre: Els nens i nenes de la classe dels conills hem començat la psicomotricitat. Aquí teniu un petit recull de les activitats que vam fer: jocs amb pilotes, tactes, caixes de cartró...


CURS 2011-2012

Després de celebrar Sant Jordi a l'escola els nens estaven molt motivats per representar la llegenda i al gimnàs ho han pogut fer:

 

 
CLASSE DELS DOFINSCLASSE DELS LLEONS CLASSE DELS POLLETS

CLASSE DELS ESQUIROLS

Una de les activitats que ens agrada més a la classe dels ESQUIROLS és psicomotricitat i la fem cada dimarts.I quan acabem toca relaxar-nos.

                                   ABRIL 2011: els LLEONS varen preparar, en grups, una representació lliure on tenien de pensar que volien fer, com ho prepararien i com ho representarien. Aquí veureu una mostra del que varen fer.
els nens de P3 vàrem fer una sessió al gimnàs amb nines: les vàrem passejar, acaronar, posar a dormir...
aquí podeu veure unes fotos que il·lustren aquesta activitat.

Dimarts, 3 de maig
Els nens i nenes de P2, com cada dimarts, hem anat al gimnàs i ens ho hem passat pipa jugant amb les espumes; mireu, mireu...els nens de P4 estem jugant amb diferent material esportiu repartit en racons:


 els nens de P5 hem dibuixat el nostre cos a mida natural i hem fet diferents exercicis de coordinació:Dilluns 9 de maig. Cada dilluns els nens i nenes de la classe dels conills anem al gimnàs on hi correm, ens enfilem, saltem... i quan acabem ens relaxem.

Entrades populars d'aquest blog

CURS 2016-17

Ara que ja portem unes setmanes de curs, tot l'equip d'Educació Infantil us volem donar la benvinguda a totes les famílies.   De nou iniciem un nou curs amb molta empenta i il.lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  En aquesta pàgina podreu trobar totes les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d'Educació Infantil.  SETMANA DE LA CIÈNCIA 14 al 18 de novembre Com ja anem fent any rera any, acabem la setmana fent crispetes;  hem vist com els grans grocs del blat de moro exploten, s'obren, es tornen grossos i de color blancs. Després, afegint-hi una mica de sal amb unes i sucre en les altres, ens les mengem.  Que bones que són!!! Aquí deixem una mostra de l'activitat:   HEM ANAT A COLLIR FULLES A MANLLEU! Aquest dijous 10 de novembre, els Esquirols i els Pollets vam anar a collir fulles a Manlleu. Les vam trepitjar, vam córrer, vam

Curs 2017-18

Benvinguts i benvingudes,  De nou iniciem un nou curs amb empenta i il·lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  De ben segur que serà un any que ens portarà moltes experiències, vivències , emocions... En aquesta pàgina podreu seguir les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d' Educació Infantil.  "Explica-m’ho i ho oblido, ensenya-m’ho i ho recordo,  involucra-m’hi i ho aprenc." Benjamin Franklin ACOMIADEM EL CURS FENT BOMBOLLES L'última tarda de curs l'hem gaudit fent bombolles amb diferents estris.  En cubells hem posat la mateixa quantitat d'aigua que de sabó concentrat i amb palles, cèrcols, motlles,..hem fet moltes bombolles de diferents mides i formes!!!!!! FEM UN MINI HORT Després de l'experiència de passar una estona observant i descobrint com és un hort, hem plantat els nostres primers enciams.