Passa al contingut principal

Psicomotricitat 16-17

PSICOMOTRICITAT EMOCIONALFamílies, 

A continuació podeu visualitzar l'enllaç on hi ha l'explicació de la psicomotricitat emocional. 

Desitgem que us agradi. 


https://drive.google.com/file/d/0B6hpUGffZxmRM1I2RmRReldRdHM/view?usp=sharingUn cop acabat el curs, s'ha fet una tria de moltes fotos fetes en les diferents sessions de psicomotricitat emocional d'aquest curs.
Valoreu més el que fan que no pas la qualitat de les imatges ja que no són molt bones degut al moviment dels nens i de l'espai que té poca llum o reflexos de l'exterior.

Comencem pels Pollets de P3:
Ara els Dofins de P4:

I els Lleons de P5 que deixen el parvulari per pujar cap a Primària:


MOLT BON ESTIU A TOTHOM!!!!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CURS 2016-17

Ara que ja portem unes setmanes de curs, tot l'equip d'Educació Infantil us volem donar la benvinguda a totes les famílies.   De nou iniciem un nou curs amb molta empenta i il.lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  En aquesta pàgina podreu trobar totes les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d'Educació Infantil.  SETMANA DE LA CIÈNCIA 14 al 18 de novembre Com ja anem fent any rera any, acabem la setmana fent crispetes;  hem vist com els grans grocs del blat de moro exploten, s'obren, es tornen grossos i de color blancs. Després, afegint-hi una mica de sal amb unes i sucre en les altres, ens les mengem.  Que bones que són!!! Aquí deixem una mostra de l'activitat:   HEM ANAT A COLLIR FULLES A MANLLEU! Aquest dijous 10 de novembre, els Esquirols i els Pollets vam anar a collir fulles a Manlleu. Les vam trepitjar, vam córrer, vam

Curs 2017-18

Benvinguts i benvingudes,  De nou iniciem un nou curs amb empenta i il·lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  De ben segur que serà un any que ens portarà moltes experiències, vivències , emocions... En aquesta pàgina podreu seguir les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d' Educació Infantil.  "Explica-m’ho i ho oblido, ensenya-m’ho i ho recordo,  involucra-m’hi i ho aprenc." Benjamin Franklin ACOMIADEM EL CURS FENT BOMBOLLES L'última tarda de curs l'hem gaudit fent bombolles amb diferents estris.  En cubells hem posat la mateixa quantitat d'aigua que de sabó concentrat i amb palles, cèrcols, motlles,..hem fet moltes bombolles de diferents mides i formes!!!!!! FEM UN MINI HORT Després de l'experiència de passar una estona observant i descobrint com és un hort, hem plantat els nostres primers enciams.