Passa al contingut principal

P4

CURS 2014-15

Som la classe dels dofins, la nostra mascota es diu Fi i aquí ens veureu a tots nosaltres.
Abans de Setmana Santa vam treballar el carrer i ara començarem el projecte del dofí.A la nostra classe durant el segon trimestre ens ha vingut a ajudar a l'hora de psicomotricitat un noi de pràctiques que es diu Omar i aquí us ensenyem unes fotos del dia del seu comiat, li vam regalar un dibuix fet per cada nen.

CURS 2013-14MARÇ DEL 2014NOVEMBRE DEL 2013

AQUÍ HI VEUREU LES CISTELLETES DE FRUITS SECS QUE HEM FET AMB PLASTILINA.


25 d'octubre: excursió amb els de P5 a un bosc de Sant Hilari per anar a buscar castanyes.

CURS 2012-13

Setembre 2012
SOM ELS NENS DE LA CLASSE DELS DOFINS. AQUEST ANY TENIM UNA MASCOTA, MIREU QUE GUAPA.
LI HEM POSAT EL NOM ENTRE TOTS, ES DIU GRISET.Maig del 2013

El 21 de maig vàrem anar a visitar el parc de bombers, aquí en veureu una petita mostra.
 30 d'abril del 2013

Aquí hi trobareu algunes de les activitats de la setmana cultural d'aquest any.

21 de desembre del 2012:

Com cada any, abans de les vacances de Nadal, a l'escola, provem de fer cagar el Tió i podreu veure com ens ha anat:
NOVEMBRE:

AMB L'EXCUSA D'APENDRE A FER UNA RECEPTA, ENS HEM PREPARAT UNS PINXOS DE FRUITA QUE ENS HEM MENJAT PER ESMORZAR. HA ESTAT MOLT BO I GAIREBÉ ENS HO HEM MENJAT TOT.


SETMANA DE LA CIÈNCIA


20 de novembre:
Hem posat oli dins un mesurador, a sobre una mica d'aigua i de seguida hem observat que l'oli pujava cap a dalt; hem remanat força i sempre se'ns ha destriat. Després hi hem tirar una cullerada de sal i hem vist que baixaven i pujaven unes bombolles.  
21 de novembre:
Teniem moltes monedes brutes i hem buscat la manera de netejar-les.  Primer ho hem provat  sumergint-les amb aigua i sabó i no hi ha hagut canvis; després ho hem provat posant-les en una dissolució de vinagre i sal mentre cmptàvem fins a 20. Quan les hem tret hem observat que sortien molt netes.

23 de novembre:
Hem anat al laboratori i hem comprovat la pressió de l'aire intentant treure un got ple d'aigua de dins una palangana també plena d'aigua,; també hem fet aguantar una tapa posada en un got de cap per avall.
Hem vist com canviava el color de l'aigua fent reaccions a partir del concepte base - àcid.
Hem fet un volcà afegint bicarbonat al vinagre i l'escuma que en sortia ha apagat el foc d'una espelma.
Hem vist i entès que un globus, enganxat en una palla enfilada en un fil, es desplaça per la força de l'aire quan surt del globus. 
Octubre 2012
AQUÍ US ENSENYEM COM ENS HA QUEDAT EL NOSTRE ARBRE DE TARDOR.
Novembre 2012


COMPOSEM  I CREEM A PARTIR DE CERCLES DE DIFERENTS MIDES I COLORS I POSEM NOM A LA CREACIÓ QUE HEM FET ENTRE TOTS ELS COMPANYS DE TAULA.


AQUESTA ÉS LA COMPOSICIÓ DE LA TAULA BLAVA

"ELS NIUS D'OCELL"


 AQUESTA ÉS LA COMPOSICIÓ DE LA TAULA VERMELLA

"EL PEPITO"AQUESTA ÉS LA COMPOSICIÓ DE LA TAULA VERDA

"FLOR DE COLORS"


AQUESTA ÉS LA COMPOSICIÓ DE LA TAULA GROGA

" ELS INFLABLES DE TORELLÓ"_________________________________________________________________

HEM COMENÇAT EL NOU CURS 2011-12 I ELS NENS I NENES ( POLLETS) QUE ANÀVEM A P3 ARA JA ANEM A P4 I SOM DOFINS  

LA MIREIA QUE FA PRÀCTIQUES A LA NOSTRA CLASSE ENS VA PROPOSAR FER UN TALLER DE PLÀSTICA JUNT AMB 3 COMPANYS SEUS. TOT SEGUIT PODREU VEURE COM ES VA DESENVOLUPAR LA SESSIÓ.

DURANT LA SETMANA CULTURAL HEM FET UN MUNT D'ACTIVITATS, AQUÍ EN PODEU VEURE UNA MOSTRA DE LES QUE HEM FET LA CLASSE DELS DOFINS.

A LA PÀGINA PRINCIPAL HI PODEU VEURE LES ACTIVITATS QUE HEM FET CONJUNTAMENT AMB ELS COMPANYS D'INFANTIL. SETMANA DE CARNAVAL:

per acabar la setmana, hem hagut de portar tots els elements que dia a dia ens hem anat posant.  Hem quedat així de divertits:
Avui ens ha tocat anar a l'escola mab les cares pintades.  Hi ha hagut molta creativitat:
 
Avui ens ha tocat anar amb perruqes o pentinats ben estrafolaris: ha estat divertit:


Una de les activitats diàries de la setmana de Carnaval ha estat portar un barret; podreu veure que n'hi ha per a tots els gustos:COM QUE ENS HEM FET MÉS GRAN APRENEM COSES NOVES I AQUÍ HO PODREU VEURE:

aprenem a utilitzar les aquarel·les:

 
fem escultures posant peces de diferents maneres:

Aquí podreu veure una sessió dels racons didàctics que hem fet 2 cops cada setmana durant tot aquest curs 2010/11:
MAIG 2011:  hem treballat el fang: primer hem fet figures moldejant-lo, després l'hem desfet amb aigua i l'hem escampat en un full amb un pinzell, hi hem fet un dibuix a sobre amb un palet i l'hem deixat assecar per poder-lo envernissar i que quedés més bonic.
Hem fet bombolles amb sabó concentrat i aigua:

MARÇ 2011: hem fet surar un ou en una dissolució d'aigua i molta sal o sucre.
MARÇ 2011: hem experimentat amb diferents objectes posant-los en cubells d'aigua per esbrinar quins suraven i quins no.
.
També hem fet dissolucions: primer, de manera dirigida, hem barrejat els elements d'un en un per veure i entendre si es dessolien o no i al final lliurement hem experimentat fent barreges i observar els resultats.
Juny 2011 A l'hora de Jocs Dirigits hem fet un circuit de bales, hem començat a aprendre el joc de l'oca, hem jugat al memori ...

Entrades populars d'aquest blog

CURS 2016-17

Ara que ja portem unes setmanes de curs, tot l'equip d'Educació Infantil us volem donar la benvinguda a totes les famílies.   De nou iniciem un nou curs amb molta empenta i il.lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  En aquesta pàgina podreu trobar totes les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d'Educació Infantil.  SETMANA DE LA CIÈNCIA 14 al 18 de novembre Com ja anem fent any rera any, acabem la setmana fent crispetes;  hem vist com els grans grocs del blat de moro exploten, s'obren, es tornen grossos i de color blancs. Després, afegint-hi una mica de sal amb unes i sucre en les altres, ens les mengem.  Que bones que són!!! Aquí deixem una mostra de l'activitat:   HEM ANAT A COLLIR FULLES A MANLLEU! Aquest dijous 10 de novembre, els Esquirols i els Pollets vam anar a collir fulles a Manlleu. Les vam trepitjar, vam córrer, vam

Curs 2017-18

Benvinguts i benvingudes,  De nou iniciem un nou curs amb empenta i il·lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  De ben segur que serà un any que ens portarà moltes experiències, vivències , emocions... En aquesta pàgina podreu seguir les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d' Educació Infantil.  "Explica-m’ho i ho oblido, ensenya-m’ho i ho recordo,  involucra-m’hi i ho aprenc." Benjamin Franklin ACOMIADEM EL CURS FENT BOMBOLLES L'última tarda de curs l'hem gaudit fent bombolles amb diferents estris.  En cubells hem posat la mateixa quantitat d'aigua que de sabó concentrat i amb palles, cèrcols, motlles,..hem fet moltes bombolles de diferents mides i formes!!!!!! FEM UN MINI HORT Després de l'experiència de passar una estona observant i descobrint com és un hort, hem plantat els nostres primers enciams.