Passa al contingut principal

Pollets 16-17


Hola som els nens i nenes de la classe dels POLLETS. La nostra tutora és la Mercè i amb ella ens divertirem, aprendrem coses i ens farem grans.
 En aquest espai anirem presentant diferents activitats que fem a la classe dels pollets. Esperem que gaudiu mirant-les, tant com nosaltres fent-les.JUNY:

Els pollets hem anat d'excursió a Vic experimentant la sensació d'anar en tren. Ens hem trobat de bon matí a l'estació de Torelló i hem viatjat fins a Vic.  Un cop a la ciutat hem passat per l'estació d'autobusos, hem esmorzat i jugat a un parc abans d'anar al museu Episcopal per fer una activitat de formes i colors. Cap al migdia hem anat a un altre parc a dinar i jugar fins que els núvols han amenaçat pluja.  A mig camí de l'estació ens hem aixoplugat en un espai que una noia molt amable ens ha deixat entrar fins que ha parat de ploure i hem continuat el camí cap a l'estació per esperar el tren i tornar cap a Torelló on pares i familiars ens esperaven. 
Ens ho hem passat molt bé!!

    


FEBRER

Durant la setmana de carnaval, a la nostra aula de jugar, s'ha canviat les joguines per elements de disfresses.  Hi hem trobat roba de tot tipus d'animals, de pirates, de bruixes, de pallassos, dimonis, princeses, ..... diferents complements com barrets, cinturons, corbates, bosses, joies,.....  Al final, un cop ben disfressats, les senyoretes ens han pintat la cara.
Podeu veure com ens hem guarnit!!


NOVEMBRE

La setmana del 7 al 10 ha vingut a la Berta Medina, una noia de pràctiques. Ens ha agradat mot tenir-la a la nostra classe i amb ella hem compartit totes les activitats que hem fet al llarg de la setmana: racons de joc, sortida a Manlleu... El divendres li hem dit adeu i li hem regalat una foto de tots els nens i nenes de la classe dels pollets.


Novetat a la classe dels Pollets!!! A la classe tenim un nou company, en RAYAN.  

 
 
SETEMBRE-OCTUBRE
Hem conegut la Duna, una eruga que ens ensenya contes, cançons, dances ... i el més important  valors. Hem començat treballant el de l'AMISTAT  i amb ella estem descobrint que és molt important ser tots amics per estar sempre contents

També ens hem iniciat en l'aprenentatge de les matemàtiques d'una mamera molt divertida.

 el cercle

 gros-petit
 Hem treballat amb diferents  materials  la motricitat fina
Durant quatre setmanes hem treballat els colors: VERMELL,GROC, VERD i BLAU. Hem portat una peça de vestir, un objecte, hem fet una activitat plàstica i el que més ens ha agradada ha estat mirar amb els ulleres màgiques.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CURS 2016-17

Ara que ja portem unes setmanes de curs, tot l'equip d'Educació Infantil us volem donar la benvinguda a totes les famílies.   De nou iniciem un nou curs amb molta empenta i il.lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  En aquesta pàgina podreu trobar totes les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d'Educació Infantil.  SETMANA DE LA CIÈNCIA 14 al 18 de novembre Com ja anem fent any rera any, acabem la setmana fent crispetes;  hem vist com els grans grocs del blat de moro exploten, s'obren, es tornen grossos i de color blancs. Després, afegint-hi una mica de sal amb unes i sucre en les altres, ens les mengem.  Que bones que són!!! Aquí deixem una mostra de l'activitat:   HEM ANAT A COLLIR FULLES A MANLLEU! Aquest dijous 10 de novembre, els Esquirols i els Pollets vam anar a collir fulles a Manlleu. Les vam trepitjar, vam córrer, vam

Curs 2017-18

Benvinguts i benvingudes,  De nou iniciem un nou curs amb empenta i il·lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  De ben segur que serà un any que ens portarà moltes experiències, vivències , emocions... En aquesta pàgina podreu seguir les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d' Educació Infantil.  "Explica-m’ho i ho oblido, ensenya-m’ho i ho recordo,  involucra-m’hi i ho aprenc." Benjamin Franklin ACOMIADEM EL CURS FENT BOMBOLLES L'última tarda de curs l'hem gaudit fent bombolles amb diferents estris.  En cubells hem posat la mateixa quantitat d'aigua que de sabó concentrat i amb palles, cèrcols, motlles,..hem fet moltes bombolles de diferents mides i formes!!!!!! FEM UN MINI HORT Després de l'experiència de passar una estona observant i descobrint com és un hort, hem plantat els nostres primers enciams.