Passa al contingut principal

CURS 2016-17
Ara que ja portem unes setmanes de curs, tot l'equip d'Educació Infantil us volem donar la benvinguda a totes les famílies.  

De nou iniciem un nou curs amb molta empenta i il.lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts. 

En aquesta pàgina podreu trobar totes les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d'Educació Infantil. SETMANA DE LA CIÈNCIA
14 al 18 de novembre

Com ja anem fent any rera any, acabem la setmana fent crispetes; hem vist com els grans grocs del blat de moro exploten, s'obren, es tornen grossos i de color blancs. Després, afegint-hi una mica de sal amb unes i sucre en les altres, ens les mengem.  Que bones que són!!!

Aquí deixem una mostra de l'activitat: 
HEM ANAT A COLLIR FULLES A MANLLEU!

Aquest dijous 10 de novembre, els Esquirols i els Pollets vam anar a collir fulles a Manlleu. Les vam trepitjar, vam córrer, vam jugar amb elles i vam gaudir dels colors i de la llum del paisatge tardonec.També vam jugar i manipular amb els diferents materials naturals que vam trobar a l'entorn com: pals, fulles de diferents colors i mides, pedres... tot aquest material el vam portar a l'escola per poder treballar la tardor. 

Ens ho vam passar molt bé! HEM CELEBRAT LA FESTA DE SANT FORTIÀ!

Sant Fortià és el patró de tots els nens de Torelló. A la nostra escola ho celebrem recordant la seva llegenda, fent jocs esportius, esmorzant coca i xocolata obsequiat per la titularitat de l'escola i a la tarda la Dolors i la Rosa ens fan titelles i escoltem contes.
Com veieu és un dia ben complert i no cal dir que ens ho passem molt bé.

ALGUNES ACTIVITATS ESPORTIVES:

 
ESMORZEM:
 ESCOLTEM LA LLEGENDA:
 MIREM TITELLES:

HEM CELEBRAT LA FESTA DE LA CASTANYADA!

Aquest divendres, 28 d'octubre, vam celebrar la festa de la Castanyada, menjant castanyes torrades i bullides, panellets de xocolata, de sucre, d'ametlles i codony que vam fer a la classe tots junts. També ens va visitar una castanyera molt riallera i divertida, quina sorpresa ens va donar.

EL TORRADOR DE CASTANYES I LA CASTANYERA:Finalment vam ballar una dansa cada curs. Ens ho vam passar molt bé.

ELS CONILLETS I ELS ESQUIROLS:


ELS POLLETS:


ELS DOFINS:


ELS LLEONS:


TOTS PLEGATS BALLANT EL BUGUI BUGUI:Tots vam compartir una gran estona!!!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Curs 2017-18

Benvinguts i benvingudes,  De nou iniciem un nou curs amb empenta i il·lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts.  De ben segur que serà un any que ens portarà moltes experiències, vivències , emocions... En aquesta pàgina podreu seguir les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d' Educació Infantil.  "Explica-m’ho i ho oblido, ensenya-m’ho i ho recordo,  involucra-m’hi i ho aprenc." Benjamin Franklin ACOMIADEM EL CURS FENT BOMBOLLES L'última tarda de curs l'hem gaudit fent bombolles amb diferents estris.  En cubells hem posat la mateixa quantitat d'aigua que de sabó concentrat i amb palles, cèrcols, motlles,..hem fet moltes bombolles de diferents mides i formes!!!!!! FEM UN MINI HORT Després de l'experiència de passar una estona observant i descobrint com és un hort, hem plantat els nostres primers enciams.