Ves al contingut principal

Llar d'infants 17-18

Benvinguts i benvingudes,

Un cop més iniciem el curs i un nou període d'adaptació en la que els infants comencen una etapa plena de noves possibilitats, de nous reptes, de noves sensacions i de nous aprenentatges
Hem compartit uns dies molt agradables amb els petits i petites tot fent les primeres descobertes dels espais, materials, companys i educadores.

Us donem la benvinguda al bloc, un espai on anirem compartint les vivències del curs.
Després d'uns dies d'adaptació ens presentem som els Conills i els Esquirols.


Novembre, 
La setmana del 13-17 de novembre hem celebrat la setmana de la ciència, tot fent diferents experiments. 

"M'ho van explicar i ho vaig oblidar, ho vaig veure i ho vaig comprendre, ho volia fer i ho vaig aprendre." ConfucioHem fet un taller de robòtica. Els tallers de robòtica tenen molts factors que els fan atractius des del punt de vista educatiu, i són una bona manera de transmetre la passió per la ciència, la tecnologia i les matemàtiques.
Hem jugat amb globus i  hem vist que si fregem un globus amb els nostres cabell ens els fa posar de punta!! També hem estrenat les taules de llum fent composicions amb les peces de colors. 

Novembre, 
Ens hem acomiadat de l'Olga, que durant uns mesos ha estat fent pràctiques a l'escola i ens ha ajudat ens les diferents tasques de cada dia.
 MOLTES GRÀCIES PER TOT OLGA! ET TROBAREM MOLT A FALTAR! 
Ha arribat la tardor. Hem jugat, experimentat, observat, tocat, olorat... tota classe d'elements típics d'aquesta estació de l'any. 
Seguidament hem col·locat una taula amb pinyes, magranes, fulles, moniatos, castanyes i un munt de coses més que ens heu portat entre tots! Ens ha quedat un racó molt xulo. 


Octubre, 
Hem jugat i experimentant amb els panells sensorials. Explorant i manipulant els diferents materials els nens potencien les seves capacitats mitjançant diferents habilitats: tàctil,motora... 
També descobreixen i es diverteixen sense parar! Setembre, 
Ens han vingut a veure els gegants de Torelló. Tots junts hem ballat i ens ho hem passat d'alló més bé. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Curs 2017-18

Benvinguts i benvingudes, 
De nou iniciem un nou curs amb empenta i il·lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts. 

De ben segur que serà un any que ens portarà moltes experiències, vivències , emocions...

En aquesta pàgina podreu seguir les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d' Educació Infantil. 
"Explica-m’ho i ho oblido, ensenya-m’ho i ho recordo, involucra-m’hi i ho aprenc."Benjamin Franklin

SETMANA DE LA CIÈNCIA 
La setmana del 13 al 17 de novembre, hem celebrat la setmana de la ciència i ens hem convertit en petits científics tot fent diferents experiments.
La ciència ens ajuda a entendre aspectes del nostre entorn més proper de manera visual i manipulativa. 
Com a cloenda de la setmana hem fet crispetes tots junts. Ens han quedat boníssimes. 

SORTIDA A BAJALOU El divendres 10 de novembre, els Esquirols i els Pollets hem anat a Bajalou a collir fulles. Les hem trepitjat i hem jugat amb elles. També hem jugat i man…

CURS 2016-17

Ara que ja portem unes setmanes de curs, tot l'equip d'Educació Infantil us volem donar la benvinguda a totes les famílies.  
De nou iniciem un nou curs amb molta empenta i il.lusió. Tenim per endavant un any ple d'expectatives i nous reptes per compartir junts. 
En aquesta pàgina podreu trobar totes les activitats que fem conjuntament tota l'etapa d'Educació Infantil. 


SETMANA DE LA CIÈNCIA 14 al 18 de novembre
Com ja anem fent any rera any, acabem la setmana fent crispetes; hem vist com els grans grocs del blat de moro exploten, s'obren, es tornen grossos i de color blancs. Després, afegint-hi una mica de sal amb unes i sucre en les altres, ens les mengem.  Que bones que són!!!
Aquí deixem una mostra de l'activitat:


HEM ANAT A COLLIR FULLES A MANLLEU!
Aquest dijous 10 de novembre, els Esquirols i els Pollets vam anar a collir fulles a Manlleu. Les vam trepitjar, vam córrer, vam jugar amb elles i vam gaudir dels colors i de la llum del paisatge tardonec.També vam …